KEK in promotiefilm gemeente Den Haag voor Tour de France Femmes 2024

De start van de Tour de France Femmes is in de zomer van 2024 in Nederland! Le Grand Départ is op 12 augustus in Rotterdam en de finish van deze eerste etappe is in het prachtige Den Haag. Voor onze club is dat natuurlijk geweldig nieuws, en wij vinden het ook een mooie stap in het vrouwenwielrennen. Onze agenda’s zijn in elk geval al leeg geveegd. We deden dan ook graag mee aan het promotiefilmpje van de gemeente Den Haag:

KEK did it! Amstel Gold 2023

Zo’n 16 KEKkies fietsten de Amstel Gold 2023! 150 kilometer en 2.000 hoogtemeters verderop werd deze prestatie gevierd met een biertje op het finishplein. Waar de benen nog goed genoeg waren voor een dansje! De groep logeerde het hele weekend in Maastricht. Op zondag gingen sommigen nog een kijkje nemen bij de start van de profs.

Nieuwe sponsor: WIELERBUS.NL

Vanaf 2024 zal Wielerbus.nl onze nieuwe sponsor worden. Dit bedrijf organiseert wielerreizen door heel Europa. 

Algemene Ledenvergadering 2023

De ALV vond plaats op 8 maart 2023 in Cafe Happy Days. Ondanks de sneeuwstorm waren er toch een hoop KEKkies aanwezig. In het eerste deel werd middels een videoverbinding met Nijmegen afscheid genomen van het oude bestuur en het nieuwe bestuur ingehamerd. Ook is de begroting goedgekeurd.

Bericht van de Wegkapiteins

Een klein groepje enthousiaste wegkaps is bij elkaar gekomen in maart 2023 om te kijken hoe we dit seizoen weer zo veilig en ontspannen mogelijk de weg op kunnen. Dit willen we doen door de komende maanden tijdens de ritten aandacht te besteden aan een ander thema, zoals: signalen en doorwisselen (maart 2023), in lijn fietsen en in het wiel (april 2023), soepel door de bocht (juni). Wees gerust, we gaan niet als profs trainen en gezellig samen fietsen blijft natuurlijk voorop staan.