Lustrumlogo!

Voor het 10-jarig bestaan van KEK hebben we een speciaal lustrumlogo laten ontwerpen. KEK Den Haag en KEK Nijmegen hebben in basis hetzelfde lustrumlogo, met ieder een lokaal tintje. De basis is de wielrenster en de 10. Daarnaast heeft Nijmegen de Waalbrug en hebben wij de Haagse règâh! We gaan o.a super coole KEK-hoodies maken met dit logo te bestellen voor leden en oud-leden.

KEK deed weer mee: Joop Zoetemelk Classic 2024

Zo’n 10 Kekkies deden dit jaar weer mee met de vroege Voorjaarsklassieker: De Joop Zoetemelk Classic. Zo’n 100 kilometer door het Groene Hart. Natuurlijk gingen we weer met Joop zelf op de foto. Dit keer haalden we zelfs de lokale media: “Joop Zoetemelk blijft begrip, ook bij jonge wielerfans”, was de kop bij deze foto 😉

Sponsoren en kledingontwerp 2024-2026

Met trots fietsen we binnenkort in een nieuw strak design, met de kenmerkende KEK-kleuren! We zijn heel blij met onze sponsoren voor de komende 3 jaar:

Algemene Ledenvergadering ALV 

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering nam het bestuur de leden mee voor een terugblik naar het afgelopen fietsseizoen en keken ze samen met leden vooruit naar het lustrumjaar 2024. En dat onder het genot van een drankje in Café Happy Days in Scheveningen.

Seizoensopening Borrel bij Bleyenberg

De borrelcommissie had dit keer een mooie centrale locatie uitgekozen, bij Bleyenberg op de Grote Markt in Den Haag. KEK proost op een mooi seizoen tijdens deze gezellige borrel op 7 maart 2024.

KEK-OFF: Start seizoen met een Social Ride!

Eerste zondagrit van het seizoen, 3 maart 2024. Social ride = een mixed up van de groepen A, B en C. De verschillende groepen van KEK fietsen samen een route, de opkomst was hoog en het seizoen is gestart.

Wegkapiteins klaar voor seizoen 2024! 

De Wegkapiteins van KEK hebben de NTFU-richtlijnen doorgenomen in februari en zijn klaar voor het fietsseizoen. Eerst theorie, daarna de duinen in. Iedereen is weer helemaal up-to-date en ready to go. Op naar een mooi en veilig fietsseizoen.

KEK in promotiefilm gemeente Den Haag voor Tour de France Femmes 2024

De start van de Tour de France Femmes is in de zomer van 2024 in Nederland! Le Grand Départ is op 12 augustus in Rotterdam en de finish van deze eerste etappe is in het prachtige Den Haag. Voor onze club is dat natuurlijk geweldig nieuws, en wij vinden het ook een mooie stap in het vrouwenwielrennen. Onze agenda’s zijn in elk geval al leeg geveegd. We deden dan ook graag mee aan het promotiefilmpje van de gemeente Den Haag:

KEK did it! Amstel Gold 2023

Zo’n 16 KEKkies fietsten de Amstel Gold 2023! 150 kilometer en 2.000 hoogtemeters verderop werd deze prestatie gevierd met een biertje op het finishplein. Waar de benen nog goed genoeg waren voor een dansje! De groep logeerde het hele weekend in Maastricht. Op zondag gingen sommigen nog een kijkje nemen bij de start van de profs.

Nieuwe sponsor: WIELERBUS.NL

Vanaf 2024 zal Wielerbus.nl onze nieuwe sponsor worden. Dit bedrijf organiseert wielerreizen door heel Europa.