Alle activiteiten zijn onder voorbehoud en mede afhankelijk van de geldende covid-maatregelen

KEK Vollemaansrit - 18 december

Afhankelijk van de wind doen we een avondretourtje Katwijk of Hoek van Holland door de duinen. Om 19.30 uur starten we vanaf het Noordeinde (bij het paleis) met een glühwein voor de decembersfeer. Opgeladen fietslampjes zijn een must!

KEK Oliebollenrit - 31 december

We sluiten het jaar af met een klassieker: de OLIEBOLLENRIT! Op vrijdag 31 december maken we de laatste kilometers van het jaar op onze racefietsen, met onderweg of aan het eind natuurlijk een welverdiende oliebol. Details volgen!

Op de foto: KEK Oliebollenrit 2018

Januari - workout trampolinespringen bij JumpXL

In januari gaat de beuk erin. Op een nog nader te plannen moment gaan we ons bij JumpXL in het zweet werken in een WORKOUT OP TRAMPOLINES.

KEK borrel - 21 januari

De kerstborrel van december is uitgesteld naar 21 januari in Brouwerij De Prael. Het wordt een mieterse avond waarbij we de horeca een flinke boost zullen geven! Details volgen.

Vooraf eten voor de liefhebbers!

26 februari KEK-off seizoen 2022 - spinnen!

In maart starten de groepsritten weer, daarom houden we op zaterdagmiddag 26 februari een KEK-off! Om weer in conditie te komen gaan we van 14.00 – 16.00 uur SPINNEN bij Health Spa in Den Haag (ervaring is niet nodig). We besluiten de KEK-off met een drankje en wat lekkers. Verzoeknummers om op te spinnen kunnen worden doorgegeven tot en met vrijdag 11 februari. Let op: Er is plek voor 30 deelnemers bij de spinningles.

Op de foto: KEK spinnen bij Health Spa in 2019

Maart - start van de groepsritten!

14 maart - Algemene Ledenvergadering (ALV)