Het lidmaatschap kost € 70,00 per kalenderjaar. Dit is inclusief het NTFU-lidmaatschap.

Ben je al individueel lid van de NTFU?
Dan geldt het eerste jaar een overgangsregeling. Je betaalt € 35,00 aan KEK en wij zetten je lidmaatschap over naar een lidmaatschap via KEK.
 
Ben je al lid van de NTFU via een andere vereniging?
Ben je al lid van de NTFU via een andere vereniging en wil je dat die vereniging jouw hoofdvereniging blijft? Dan wordt KEK jouw tweede vereniging en betaal je € 35,00 per jaar voor het KEK-lidmaatschap.
 Wil je dat KEK jouw hoofdvereniging wordt, dan dien je zelf je lidmaatschap bij de oude vereniging op te zeggen. Zodra de NTFU die opzegging binnen heeft, wordt jouw lidmaatschap omgezet naar KEK als hoofdvereniging. Ook hier geldt het eerste jaar een overgangsregeling. Je betaalt € 35,00 aan KEK.

Lid worden vanaf 1 september en nog geen lid van NTFU?
Word je na 1 september lid en ben je nog geen lid van NTFU, dan betaal je € 73,34. Dit bedrag bestaat uit:

  • een gereduceerd tarief van € 17,50 voor je KEK-lidmaatschap voor het lopende jaar.
  • een gereduceerd tarief van € 18,55 voor het NTFU-lidmaatschap voor het lopende jaar.
  • en, doordat we gebonden zijn aan de regels van de NTFU, betaal je ook direct het NTFU-lidmaatschap voor het aansluitende jaar (€ 37,29).

Besluit je het aansluitende jaar je KEK-lidmaatschap voor te zetten, dan betaal je voor dat jaar € 33,-.
Besluit je je lidmaatschap bij KEK toch niet voor te zetten, dan wordt jouw NTFU-lidmaatschap via KEK omgezet in een individueel NTFU-lidmaatschap voor dat jaar.

Lid worden vanaf 1 september en wel lid van NTFU?
Dan geldt de overgangsregeling en betaal je € 17,50 voor je KEK-lidmaatschap voor het lopende jaar. Het volgende jaar betaal je gewoon € 70,- voor het volledige lidmaatschap.

Wil je je lidmaatschap opzeggen?
Dat kan aan het einde van het kalender jaar. Meldt dit voor 1 december bij het bestuur, dan wordt je lidmaatschap gestopt vóór het nieuwe kalenderjaar.