Het lidmaatschap kost € 75,00 per kalenderjaar. Dit is inclusief het NTFU-lidmaatschap. Wil je lid worden? Meld je aan. Hieronder lees je meer over de tarieven.

Ben je al individueel lid van de NTFU?
Dan geldt het eerste jaar een overgangsregeling. Je betaalt € 40,00 aan KEK en wij zetten je lidmaatschap over naar een lidmaatschap via KEK.

Ben je al lid van de NTFU via een andere vereniging?
Ben je al lid van de NTFU via een andere vereniging en wil je dat die vereniging jouw hoofdvereniging blijft? Dan wordt KEK jouw tweede vereniging en betaal je € 40,00 per jaar voor het KEK-lidmaatschap.
 Wil je dat KEK jouw hoofdvereniging wordt, dan dien je zelf je lidmaatschap bij de oude vereniging op te zeggen. Zodra de NTFU die opzegging binnen heeft, wordt jouw lidmaatschap omgezet naar KEK als hoofdvereniging. Ook hier geldt het eerste jaar een overgangsregeling. Je betaalt € 40,00 aan KEK.

Lid worden vanaf 1 augustus en nog geen lid van NTFU?
Word je na 1 augustus lid en ben je nog geen lid van NTFU, dan betaal je € 120,00. Dit bedrag bestaat uit:

  • een gereduceerd tarief voor je KEK-lidmaatschap voor het lopende jaar en de gewone tarief voor het aansluitende jaar, bij elkaar €60.
  • een gereduceerd tarief voor het NTFU-lidmaatschap voor het lopende jaar.
  • en, doordat we gebonden zijn aan de regels van de NTFU, betaal je ook direct het NTFU-lidmaatschap voor het aansluitende jaar. 
  • de NTFU kosten voor het lopende jaar en het aansluitend jaar is € 60 bij elkaar.

Lid worden vanaf 1 augustus en wel lid van NTFU?

Dan geldt de overgangsregeling en betaal je € 20,00 voor je KEK-lidmaatschap voor het lopende jaar. Het volgende jaar betaal je gewoon € 75,- voor het volledige lidmaatschap.

Wil je je lidmaatschap opzeggen?
Dat kan aan het einde van het kalender jaar. Meldt dit voor 1 december bij het bestuur, dan wordt je lidmaatschap gestopt vóór het nieuwe kalenderjaar.