Over ons

KEK is een laagdrempelige fietsclub voor vrouwen in Den Haag en Nijmegen, waarbij sportief fietsen en plezier voorop staat! Wekelijks worden er tochten gereden en wordt aandacht besteed aan fietstechnieken. KEK Fietsclub organiseert begeleide ritten in verschillende tempogroepen, workshops, clinics, borrels, fietsweekenden en nog veel meer activiteiten. Kom fietsen bij KEK of begin een KEK in je eigen woonplaats!

Kletsen, kilometers maken, knallen, koersen, koffie, krachten bundelen: dit is KEK. Oorspronkelijk in 2011 gestart onder de naam KEK – Kletsen en Kilometers – opgericht door Fieke Wermers. Vanaf 2014 bestaan de clubs in Nijmegen en Den Haag. KEK is uitgegroeid tot een landelijk bekende fietsclub voor vrouwen. Een fietsclub waar iedere vrouw welkom is. De enige voorwaarden: je moet een racefiets hebben met klikpedalen en een basisconditie.

In 2017 is KEK een officiƫle vereniging geworden, die is aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Vanaf dat moment heten we KEK Fietsclub.

Lid worden?

Heb je een introductierit met KEK gefietst en ben je enthousiast geworden? Word dan lid en meld je aan! Via deze button ga je naar het aanmeldformulier op de oude website.